Nezvanično: Vještak utvrdio da Dženan Memić nije stradao u saobraćajnoj nesreći, to znači da je Dženan ubijen!

Nalaz tima vještaka saobraćajne i medicinske struke utvrdio je da Dženan Memić nije stradao u saobraćajnoj nesreći, tvrde moji izvori.

Taj nalaz će biti prezentovan na današnjem ročištu pred Kantonalnim sudom u Sarajevu.

Danas se navršava tri godine i devet mjeseci od ubistva Dženana Memića; Njegova sestra Arijana izjavila je, za N, da se porodica toliko vremena bori da dokaže da je Dženan ubijen i da nije stradao u saobraćajnoj nesreći.

Porodica Memić teško tereti bivšu Glavnu tužiteljku Kantona Sarajevo Dalidu Burzić da je opstruisala istragu tako što je zločin teškog ubistva prekvalifikovala u saobraćajnu nesreću.

Muriz Memić je podnio krivičnu prijavu protiv više od četrdeset osoba, sa Burzićevom na čelu, u kojoj ih optužuju za podizanje lažne optužnice za saobraćajnu nesreću i zataškavanje ubistva Dženana Memića.

Zataškavanje je igloo do mjere da su za izazivanje saobraćajne nesreće, u kojoj je navodno stradao Dženan Memiž, optuženi braća Seferović, Ljubo i Bekrija, prenosi Slobodan Vasković!

Slučaj Memić: Vještaci prezentiraju nalaz saobraćajnog vještačenja

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79