Ni nakon 35 dana potrage ni traga nestalom Drvarčaninu Mići Kneževiću: Kćerka moli Livnjake za pomoć

Poštovani građani Livna i Drvara, molim Vas da dođete u nedjelju 11. avgusta ispred Konzuma u Livnu u 9 sati i da zajedničkim snagama krenemo u potragu za mojim ocem Mićom Kneževićem, jer bez vas ja sama ne mogu mnogo učiniti. Molim vas da mi pomognete i dođete i tako olakšate potragu svojim prisustvom. Za siguran potvrdan odgovor javite se u inbox. Unaprijed zahvalna, kćerka Ana Knežević – napisala je u svojoj molbi Ana, koja svakodnevno s članovima porodice i drugima koji im se pridruže traga za nestalim ocem.

Podsjećamo, Mićo Knežević (77) 5. jula, nakon primanja infuzije, otišao je iz livanjske bolnice i od tada mu se gubi svaki trag. Posljednji put uočen je na snimkama oko livanjske Carine, popodne, na dan nestanka. Od tada porodica, policija, GSS, livanjski vatrogasci i građani intenzivno pretražuju teren, ali za sada bezuspješno.

Nestali starac nije bio naročito pokretan i, prema ocjeni porodice, pješke nije mogao predaleko otići.

Postoji vjerovatnoća da ga je neko odvezao u određenom pravcu, pa policija i porodica mole sve građane da, ako imaju bilo kakva saznanja o nestalome, to jave policiji na broj 122, ili na telefon kćerke Ane 065/036-353.

Potraga u svim pravcima

U zoni koja se intenzivno pretražuje dvije su rijeke (Bistrica i Žabljak), mjestimično ima šipražja, napuštenih i praznih stambenih i pomoćnih objekata, a iznad naselja i rijeke Žabljak i gustog šumovitog terena. Pretražuju se djelimično i pravci od Livna prema Glamoču i Bosanskom Grahovu, zatim prema Tomislavgradu, Splitu i Šujici.

Traga se u svim pravcima kojima je, nakon što je nestao iz vidokruga kamera, mogao krenuti nestali Knežević, koji je na dan nestanka imao na sebi bijelo-zelenu kariranu košulju, sive hlače na peglu i srebreni sat, dok su mu novčanik, jakna, šešir, dokumenti i mobitel ostali u bolnici gdje je primao infuziju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments