Ni traga od Muhameda Šišića: Porodica strahuje od najgoreg

Muhamed Šišić (26) iz Zenice nestao je u četvrtak, od kada mu se gubi svaki trag, a porodica strahuje da bi se moglo dogoditi najgore, zbog čega mole sve one koji imaju bilo kakvu informaciju da o tome obavijeste policiju.

Kako nam priča Muhamedov brat Samir, u četvrtak je otišao na posao, a kada se vratio kući roditelji su već bili zabrinuti jer se brat nije javljao na mobitel i niti došao kući.

– Brat pati od depresije, zbog čega smo dodatno zabrinuti. Ranije je to bilo dosta izraženije, međutim, u posljednje vrijeme se smirio i sve je funkcioniralo u najboljem redu zbog čega nas sve čudi da je sada nestao – govori, vidno zabrinut, Samir.

Ističe da su ga pokušavali dobiti na mobitel, međutim, on je isključen.

– Sve vrijeme je uključena govorna pošta. Išli smo u policiju, nakon što su prošla 24 sata, i prijavili nestanak. Za sada, nažalost, nemamo nikakve informacije. Voljeli bismo da dobijemu dozvolu za lociranje mobitela, prije nego bude kasno. Strahujemo od najgore, vrijeme prolazi, hladno je… – kaže Samir.

Ističe da je brat posljednji put na sebi imao crnu jaknu, farmerke i smeđe cipele, a sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o njegovom bratu poziva da o tome obavijeste policiju, prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79