Nijaz Nanić: Očajnički potezi ovih što gube vlast, guraju nas ka nesagledivim posljedicama za Bošnjački – Evropski narod

Nijaz Nanić, brat rahmetli Izeta Nanića, oglasio se na Facebooku povodom jučerašnje odluke visokog predstavnika Christiana Schmidta.

Njegov status prenosimo u cijelosti.

– Poštovani građani BiH!

Ne dopustimo sebi da u ovim momentima budemo indoktrinirani lažima kojim se pojedinci služe kako bi mobilizirali “svoju vojsku”.

Ovi pojedinci se služe lažima i poluistinama isključivo radi ostanka na vlasti u kojoj su se pokazali i dokazali kao neprikosnoveni djelioci pravde po svojim aršinima, djelioci radnih mjesta, pozicija i diploma po svojim aršinima, a posebno su se pokazali kao vješti i uspješni u prikrivanju kriminalnih i krivičnih radnji.

Istina je sljedeća:

Izborna volja građana, koja se manifestuje kroz Predstavnički dom parlamentarne skupštine entiteta FBiH, bila je blokirana od strane delegata iz kluba Bošnjaka.

Prema tome Šmit je proces formiranja vlade odblokirao u korist građanskog.

Samo ovakav građanski pristup može nas Bošnjake spasiti od “palestinizacije”.

U svoje lično ime i u ime lika i djela moje rahmetli braće Izeta i Nevezeta obraćam vam se sa nadom da ćemo imati dovoljno pameti: kako bi shvatili na šta su sve spremni oni koji gube vlast i kako bi prozreli njihove očajničke poteze koji nas guraju ka nesagledivim posljedicama za Bošnjački – Evropski narod, poručio je Nanić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79