Nije imao dozvole: Ubio zeca puškom, pa ga policija uhapsila

Prijedorska policija uhapsila je lice čiji su inicijali R.T. iz Prijedora zbog sumnje da je počinilo krivična djela nezakonit lov i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da je kriminalističkom obradom utvrđeno da je osumnjičeni sinoć u 19.40 časova, iako nije član lovačkog udruženja, lovačkom puškom za koju ne posjeduje oružni list, odstrijelio divljač na području Miljakovaca.

“Od osumnjičenog R.T. oduzeta je lovačka puška sa pripadajućom municijom, a odstrijeljena divljač-zec predata je lovačkom udruženju”, navodi se u saopštenju.

Nakon kompletiranja predmeta, protiv R.T. će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela nezakonit lov i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79