Nije navijač, nego navijačica! Anera tetovažom poručila: Ognjen Vranješ je PERSONA NON GRATA

Anera Bajrić je kazala odakle joj ideja za tetovažu, kako je nastala i šta je kod nje izazvalo reakciju.

„Tetovaža je nastala dan nakon što je objavljena prva fotografija tetovaže Ognjena Vranješa koja je predstavljala granice tzv. Republike Srpske. Pa nakon tetovaže na Ognjenovoj nadlaktici, nije bilo puno razmišljanja. Ideja je bila, nakon što je on ponizio BH dres koji nosi na sebi, cilj je bio poniziti njega, zauvijek i to obilježiti tako da ostane zauvijek obilježeno“, rekla je Anera Bajrić za Face.

Kako je rekla tetovažu je željela iskazati na svom tijelu kao podsjednik na Vranješevu izdaju BiH. Njegovo ponašanje uvrijedilo je one koji poštuju ovu zemlju, a uvreda se nikada neće oprostiti.

„Ja sam neko ko živi za našu domovinu i izdajstvo naše domovine koju smo životima i krvlju platili smatram najvećim izdajstvom na planeti. Zato se na mojoj tetovaži Ognjen nalazi na koljenima ispred navijača BiH koji bi za Domovinu BiH i ljiljane život dao“, rekla je Bajrić.

Anera je rekla da se za tetovažu ne kaje. Ognjen ni nakon prvog ispada nije stao, što je sam pokazatelj da je zaslužio tetovažu sa ovakvom porukom.

„Dokazalo se da sam upravu onog momenta kada se Ognjen pojavio na terenu u dresu BiH sa istetoviranim likom četničkog Vojvode, Momčila Đujića. Njegovo ponašanje i nepoštivanje navijača BH reprezentacije takođre pokazuje da sam bila apsolutno upravu, a to se i dokazuje i u zadnjim danima kada Ognjen pokazuje svojim postovima i natpisima, da je poklonik ratnih zločinaca, da je poštovalac njihovih djela i da je on u Reprezentaciji BiH samo poslovno, a da bi mu srce najradije možda zaigralo za Srbiju. “, kazala je Anera.

Rekla je da ponižavanje domovine, nikome se ne treba tolerisati, a posebno onima koji postuju i veličaju djela koja su rezultirala agresijom i genocidom. Ognjen Vranješ je PERSONA NON GRATA i s razlogom to i ostaje!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments