“Nije plakala niti se mrdala”: Jezivo svjedočenje majke Sabrine koja je bebu bacila u jamu

Pošto je beba zaplakala, onesvijestila sam se. Kad sam poslije nekog vremena došla sebi, beba više nije davala znake života. Nije plakala i nije se mrdala. Onda sam uzela ćebe, iskopala rupu pored septičke jame i kroz nju sam bacila bebu.

Ovim riječima, nesporedno nakon lišenja slobode, o bacanju svoje tek rođene bebe u septičku govorila je Sabrina N. (25) iz Sonte kod Apatina. Sabrina je lišena slobode nakon što se njen suprug Kristijan vratio i Mađarske, gdje je radio, i vidio da mu se žena porodila a da bebe nema. Odmah je pozvao policiju.

– U pitanju je improvizovana septička jama, napravljena od starog bunara. Beba nije bačena kroz taj otvor, jer je na njemu teška betonska ploča, već je, po sopstvenom priznanju, Sabrina iskopala rupu pored i kroz nju ubacila sina u jamu – kaže izvor.

Prema njegovim riječima, Sabrina je navodno rekla da se porodila prije tri nedjelje u kući i da je beba bila živa, a da je potom preminula. Ove njene navode potvrdila je i obdukcija koja je pokazala da je beba preminula prirodnom smrću.

Ispred kuće Nikolića reporteri su juče zatekli zapanjene komšije, ali i oca i brata Sabrine.

– I prethodnog dana sam bio kod Sabrine, ne znam ništa, ni da se porodila, ni šta je s bebom. Sve je djelovalo normalno – rekao je Sabrinin brat po majci, dok je njen otac rekao da je došao da vidi šta se dešava i da ništa ne zna.

Njen otac dodao je da je nije primjetio da se Sabrina čudno ponaša.

Već izgubila jedno dijete

Inače, ovo nije jedina tragedija koja je zadesila porodicu Nikolić. Prije dva mjeseca Sabrina i Kristijan izgubili su jednoipogodišnjeg sina Stefana.

– Stefan je preminuo 20. oktobra zbog komplikacija sa upalom slijepog crijeva. Sabrina je u to vrijeme bila trudna, a policiji je tada ispričala da je mališanu pozlilo dok je pio mlijeko – objašnjava izvor.

Prema njegovim riječima, kod kuće ni tada nije bio otac djeteta Kristijan.

– Majka je bila sama sa djetetom. Rekla je da je sjedio pored nje i pio mlijeko iz flašice. Rekla je da se dijete zagrcnulo i počelo da krklja, poslije čega mu je mlijeko krenulo na nos. Pozvala je Hitnu pomoć, ali djetetu nije bilo spasa. Kad su ljekari došli, Sabrini je pozlilo, počela je da jeca i kuka i da čupa kosu s glave – kaže izvor.

– Dječak je preminuo od posljedica bolesti crijeva, na koju, do tog tragičnog dana, ništa nije ukazivalo – ispričao je ranije izvor.

Uključen i Centar za socijalni rad

U kući Nikolića juče po podne bila je i socijalna radnica Centra za socijalni rad. Ona je obavila razgovor sa roditeljima i snimila stanje u ovoj porodici, koja ima još dva sina, starosti tri i četiri godine, nakon čega će Centar preduzeti korake iz svoje nadležnosti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79