‘Nikad se nisu svađali, a sad je zbog malo šute Vlado mrtav!’

Na cesti u zaseoku ostali su tragovi krvi blizu mjesta gdje je mala količina šute pokrila dio trave uz cestu. Nagorena svijeća kazuje da je tu izgubljen jedan život.

Suprug mi je rekao da je branio svoj goli život. Došao je sav krvav. Pitala sam ga što nije pobjegao. Rekao je da ga je Vlado bacio na tlo i da se nije mogao izvući. Da je bilo na život ili smrt! Ajme Sava što napravi, zapomagala je Ljubica Bundalo (80) iz Kaštela Žegarskog kraj Obrovca.

U ponedjeljak smo je našli u dvorištu kuće, očajnu zbog događaja od dan ranije, a čuvao ju je unuk koji je zbog toga doputovao iz Beograda.

U nedjelju poslijepodne njezin je suprug Savo Bundalo (72) ubio susjeda i rođaka Vladu Bundala (65). Savo je uhićen, a policija još kriminalistički obrađuje slučaj ubojstva koji je započeo svađom i tučnjavom.

– Oni su inače stričevići i nikad se do sad nisu svađali. Jučer su se sukobili radi ničega, radi malo šute. Vlade je bacio šutu, a Savo se ljutio da mu je na putu do staje, gdje drži koze. Vlade mu je prijetio da će ga ubiti lopatom, zbog čega je Savo zvao policiju, negdje oko 13 sati. Javili su se, ali nisu došli. Savo je otišao goniti koze, a Vlade ga je sačekao kraj staje kad se ovaj vratio nakon dva-tri sata da se obračunaju. Napao ga je iznenada i bacio na tlo. Ja sam bila kući, kasnije mi je sve ispričao. Da nisam ja njega on bi mene, rekao mi je. Ajme majko što doživi crno zlo – jadikovala je.

Na cesti u zaseoku ostali su tragovi krvi blizu mjesta gdje je mala količina šute pokrila dio trave uz cestu. Nagorena svijeća kazuje da je tu izgubljen jedan život.

– Suprug mi je izginuo zbog ničega, zbog malo šute iz kolica. Savo mu je zaprijetio da je ne baca i Vlade se složio da neće više. Nije mu prijetio ubojstvom, to je izmišljotina i nije bilo nikakve tučnjave. Ja sam im rekla da se bez veze svađaju i da je zemlja osuđena na propast pa su se razišli. Tek me kasnije zvala žena iz Žegara da mi muž leži na ulici, da mu je loše. Ja dođem, a on mrtav. Odmah sam znala da je mrtav – kazala nam je Biljana Bundalo, supruga ubijenog Vlade. Glas joj je promukao.

– Jako mi je teško, grlo mi je stradalo od stresa – dodala je. Iz inozemstva bi im trebao stići sin (32) na pogreb oca, čim to prilike dopuste prenosi 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79