“Niko od nas nije konzumirao alkohol, Darko je krenuo kući i došlo je do nesreće”

Reprezentativac BiH Darko Todorović doživio je sinoć tešku nesreću u Tuzli.

On je bio za volanom Audija kada je došlo do kontakta sa Opel Astrom nakon čega je Todorović izgubio kontrolu, te je poprilično slupao automobil.

Teška saobraćajna nesreća reprezentativca Bosne i Hercegovine

Bh. fudbaler je automobil posudio nekoliko minuta ranije od prijatelja. Zatim je došlo do kontakta, a za SportSport je jedan od sudionika ispričao šta se tačno desilo.

“Moram odmah reći da niko od nas nije bio u alkoholiziranom stanju. Darko je posudio od prijatelja automobil, krenuo je prema stanu kada je došlo do kontakta sa drugim automobilom. Izgubio je kontrolu, udario u stub, a zatim i u benzinsku pumpu. Darko i suvozač su dobro i srećom prošli su bez težih povreda”, rekao je za SportSport čitatelj koji je želio ostati anoniman i koji je prijatelj vlasnika Audija.

Prava je sreća da je na kraju ova teška nesreća prošle bez težih posljedica, jer je definitivno moglo biti mnogo, mnogo gore po bh. fudbalera.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79