Nikola Đurđević (25) nakon što je zgazio dječaka, vratio se na mjesto pogibije i pitao “Šta se desilo?”

Nikola Đurđević (25), nakon što je automobilom ubio dječaka Almedina Bahonjića (15) u Kozarcu kod Prijedora i pobjegao, poslije nekog vremena vratio se na mjesto nesreće i pitao šta se tu desilo!?

vrdi ovo za Srpskainfo Željko Savić iz Prijedora, koji je bi očevidac nesreće i koji je pokušao da stigne Đurđevića dok je bježao.

On je ispričao da se slučajno zatekao u trenutku nesreće u Kozarcu, da je čuo jak i tup udarac, te da je vidio kako dijelovi „audija“ varniče po putu.

Dženaza Almedinu Bahonjiću (16) kojeg je usmrtio bahati vozač

Vozač automobila smrti se, navodi on, prvo zaustavio, ali kada je vidio da su i oni stali, krenuo je u bijeg.

– Policiji sam opisao automobil i vozača. Đurđević se poslije nekog vremena drugim automobilom vratio na mjesto nesreće i upitao šta se desilo – ističe Savić za Srpskainfo.

Podsjetimo, nesreća se desila u utorak oko jedan čas iza ponoći kada je u Kozarcu Đurđević automobilom marke „audi“ udario tinejdžera, koji se s bratom i drugom kretao ivicom puta.

Dječak će biti sahranjen danas na mezarju u Kamičanima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

25-godišnjeg vozača koji je ubio dijete i pobjegao pronašli nakon što ga je slučajni prolaznik pratio

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79