Nikola kidnapovao svoju djevojku jer nije htjela da se uda za njega

Na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koji je sklopio sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, pred Prvim sudom je na godinu dana iza rešetaka osuđen Nikola Č. (30), zbog protivpravnog lišenja slobode.

On je, kako se svojevremeno saopšteno, 28. septembra, u popodnevnim satima, u blizini Tržnog centra u ulici Vojislava Ilića, na silu, nakon svađe, u vozilo ugurao svoju djevojku M. A. (29).

Tužilaštvo je tada navelo da ju je na silu smjestio na mjesto suvozača, a zatim zaključao vozilo, sprečavajući je tako da izađe napolje. Djevojka je svo vrijeme tražila da je pusti, ali se on oglušio o njene zahtjeve i krenuo prema Kruševcu.

Policiji su cijeli slučaj prijavili prolaznici, koji su nadležne obavijestili o kojem je vozilu riječ i kuda su se odvezli. Nešto kasnije, vozilo je locirano u Jagodini, gdje je Nikola Č. lišen slobode.

Kako su tada prenijeli pojedini mediji, Nikola Č. je u policiji rekao da je to uradio jer je M. A. “odbila da se uda za njega”.

Njih dvoje su, navodno, prije nemilog događaja, već bili u policiji zbog svađe oko zajedničkog života i fotografije drugog momka u djevojkinom telefonu.

Po prijavi građana su privedeni u stanicu, gdje su saslušani, ali je djevojka nadležnima rekla da neće krivično da goni Nikolu, pa su pušteni, saznaje Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79