Nikola stradao pri povratku sa mature, kolege u šoku

Nikola je bio dobar drug, dobar kolega, ali prije svega dijete koje bi svaka majka poželjela za sina. Samo očekujem poruku, neki poziv, da mi kažu da je greška, da je živ. Izgubili smo velikog prijatelja.

Ovako za Blic počinje svoju ispovijest koleginica Nikole Milanovića (24), mladića koji je poginuo na Vidovdan oko 4 sata ujutru u okolini Jagodine, vraćajući se sa proslave petogodišnjice mature.

Sa Milanovićem je kobne noći u automobilu marke “alfa romeo” bio i njegov prijatelj Vladimir M. (24) koji je teško povrijeđen kada je automobil sletio s puta i udario u stub javne rasjvete u selu Duboka kod Jagodine.

Šta se kobne noći tačno dogodilo, zasad je misterija za Nikoline bližnje pošto se te noći, kako se do sada saznalo, sa Vladimirom taksijem vratio sa proslave u mjesto Mali Popović gdje su živjeli, a zatim je Nikola uzeo ključeve svog auta i uputio se ka selu Duboka.

– Sve nas je ovo uznemirilo… Radili smo zajedno u preradi mesa, Nikola je bio dobar drug, divan kolega. Prije svega dijete koje bi svaka majka poželela za sina, a svaka djevojka za dečka. Bio je jedinstven! – priča i dalje potresena koleginica.

Kako se saznaje, Nikolu i Vladimira je pronašao mještanin pošto je čuo silovit udarac i izašao da vidi šta se dogodilo.

Vladimira je zatekao nekoliko metara dalje od automobila pošto je usled udarca u betonski zid debljine 80 centimetara izletio kroz šoferšajbnu i pao na obalu obližnjeg potoka.

Zbog čega je Nikola izgubio kontrolu nad “alfom” i dalje muči njegove najbliže.

– Nikola je bio jedan od onih koji bi sve nas tješio, neko ko bi nas nasmejao kada treba. Isto tako, on je neko bez koga ne znamo kako ćemo dalje! Samo očekujem neki poziv, poruku, da mi kažu da je sve ovo velika greška, da je živ. Izgubili smo velikog prijatelja, smrt boli najviše – priča Nikolina koleginica.

Kako nam je ispričala, Nikola nije bio oženjen. Imao je mlađeg brata, divne roditelje i svi su zajedno radili.

Kako smo ranije prenijeli, Nikolin suvozač, Vladimir, je transportovan u Beograd na operaciju jer je zadobio prelom karlice i butne kosti.

“Moj sin junak”

Majka nastradalog Nikole se na Fejsbuku oprostila od sina tužnim statusom.

– Vidovdan. Moj sin junak – napisala je majka na crnoj pozadini, a ispod su se nizale izjave saučešća.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79