NiP-ovoj političarki prijete na društvenim mrežama nakon što je glasala za Marina Vukoju

Mostarska političarka i zastupnica NIP-a Suada Halilović na društvenim mrežama dobiva prijetnje po svoj život zbog glasanja za Marina Vukoju za člana Ustavnog suda Bosne i Hercegovine.

Povodom toga ogladio se i mostarski NIP.

Iživljavanje na društvenim mrežama sa pozivima na linčovanje , prijetnjama, najgorim psovkama i klevetama mora odmah prestati a nadležne policijske službe moraju poduzeti korake kako bi se osigurala sigurnost i kako bi se spriječilo ono najgore što može uslijediti.

Dva dana traje orkestrirano iživljavanje pod plaštom lažnog patriotizma nad našom zastupnicom u Parlamentu Federacije BiH Suadom Halilović, upućuju joj se prijetnje, poruke morbidnog sadržaja, na portalima pozivaju da proživi logor riječima “Suada, želimo ti da doživiš patnje logoraša koje je tvoj šef Dragan Čović izrabljivao u firmi Soko!”.

Sve granice normalnog razuma su pređene, ovo više nije sloboda govora, ovo je čisto ugrožavanje sigurnosti i crtanje mete na čelo. Puna podrška našoj časnoj zastupnici u Parlamentu Federacije BiH koja je svojim radom pokazala i dokazala da je apsolutno zaslužila i opravdala dato povjerenje” – izjavili su iz NiP-a.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79