Ništa novo: Bez vode će biti više od 30 ulica

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova u 24 sarajevske ulice, saopćeno je iz preduzeća Vodovod i kanalizacija (ViK).

„Radovi će se izvoditi u sljedećim ulicama: Nova željeznička stanica, Humska, Uglješe Uzelca, Suada Sinanovića, Fridriha Kacera, Valtera Perića, Tepebašina, Ferhadija, Stari drum, Krivoglavci, Trebevićka, Teočačka, Pavla Lukača, Vrandučka, Safvet – bega Bašagića, Škaljin sokak, Ilije Engela, Amira Muharemovića, Ćamila Avdića, Butmirska cesta, Baruthana, Baruthana čikma, Hamze Orlovića i Tijesna“, navodi se u saopćenju.

Dodaju da se okončanje radova očekuje u poslijepodnevnim satima.

„Također, za danas je u sklopu projekta (NRW) planirano izvođenje Step Testa u zoni DMA Vogošća Donja, u periodu od 10 do 13 sati. U sklopu navedenih radova, doći će do prekida u vodosnabdijevanju slijedećih ulica: Jošanička, Igmanska, Spasoje Blagovčanina, Braće Kršo, Ahmeda Rizve, Krivoglavci, Poturovići, Ljubina, Semizovac, Svrake i Nebočaj”, pojašnjeno je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments