Njemačka policija zaplijenila Porsche zlatne boje jer zasljepljuje druge

Policajci u njemačkom Dresdenu u petak ujutro su zaplijenili Porsche Panamera Turbo presvučen zlatnom folijom jer zasljepljuje druge vozače!

Automobil je bio parkiran u ulici Paul-Schwarze-Straße, a policija ga je tražila nekoliko dana jer su se počele pojavljivati fotografije vozila na društvenim mrežama.

U Njemačkoj presvlačenja automobila u zlatnu foliju nije dopušten jer zasljepljuje druge sudionike u prometu – rekao je policijski glasnogovornik.

Budući da nisu mogli doći do vlasnika, automobil je jednostavno odvučen i odveden u dvorište policijske postaje. Policija će provjeriti je li dozvoljena zlatna folija kakvu ima vozač, s obzirom na to da automobil ima bugarske registracije.

Ovo nije prvi put da je jedan takav automobil povučen iz prometa u Njemačkoj. Primjerice, u srpnju 2019. u Hamburgu je zaplijenjen Mercedes zlatne boje, u listopadu iste godine BMW SUV sa zlatnom folijom u Düsseldorfu piše Fenix.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79