Njemačka: Ubijena je majka dvoje djece iz BiH, uhićen njen suprug

U utorak ujutro u ribnjaku u Rodgau ( okrug Offenbach) otkriveno je mrtvo tijelo mlade žene (28), a za njeno ubojstvo uhićen je njen suprug (34). Zajedno su živjeli u Obertshausenu, o čemu je Fenix-magazin.de već pisao.

Kako je objavljeno u Facebook grupi Žena ženi Frankfurt, ubijena je Nadira Salkić iz Bosne i Hercegovine.

“Ubijena mučeničkom smrću od strane svoga muža…bačena u jezero…pretrpila je maltretiranja i svašta…Htjela se rastati…zatim je ubio”, piše jedna od članica grupe.

Kako dalje navodi, Nadira je bila majka dvoje djece – curice od tri godine i dečka od 7 godina.

“Ostali su sami.Trenutno su u susjede…ako netko može donirati nešto robice za njih, pošto im je stan blokirala policija i nemaju trenutno ništa kod sebe”, stoji u objavi.

Također, objavljen je i račun preko kojeg se može donirati novac preko Paypala.

“Njena obitelj je iz Bosne…nemaju ni za pokop. Molim vas, tko može neka uplati pomoć na paypal račun”, zaključuje se u postu.

Podsjetimo, tijelo žene otkriveno je u utorak ujutro, 24. 11., oko 11 sati. Nestanak je prijavio upravo njen suprug Nermin.

No, ubrzo je došlo do preokreta i suprug je uhićen za ubojstvo.

Nakon što je izvršena obdukcija tijela žene, policijski glasnogovornik izjavio je da su na glavi pokojne žene otkrivene ozljede uzrokovane“ tupim udarcem”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79