Njemački Lidl traži prve radnike u BiH

Njemački Lidl traži prve radnike u BiH


Njemački trgovački lanac Lidl je zvanično u Bosni i Hercegovini registrovan u martu ove godine, a sada su raspisali i konkurs za prve radnike koje će primiti u Sarajevu.

Ova kompanija za početak traži ukupno dva uposlenika za pozicije “Saradnik u odjelu zapošljavanja” i “Saradnik za Global Mobility”. Ono što bi ove osobe trebalo da rade je vođenje kompletnog procesa zapošljavanja od traženja kandidata do provjere i primanja, odnosno drugi zaposleni bi trebalo da radi na imigraciono-pravnim odredbama, komunikaciji radnika u BiH sa onima van granica države i slično.

Iz Lidla traže da radnik na ovoj poziciji ima minimalno srednju stručnu spremu i dvije godine iskustva u istom ili sličnom poslu, dobro poznavanje engleskog jezika, dok su poznavanje njemačkog jezika naveli kao prednost.

Ono što nude uposlenicima su: atraktivna primanja, sveobuhvatno uvodno školovanje, rad u pozitivnom i dinamičnom okruženju, moderno radno okruženje i lično usavršavanje i razvoj.

Detaljne informacije o ovim konkursima za posao možete pronaći na stranici MojPosao.ba. Konkursi su otvoreni do 30. oktobra ove godine.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija