Njemački mediji: Nestala 14-godišnja djevojčica sa područja bivše Jugoslavije

U petak između 18 i 20 sati je na području Dasinga (okrug Ajhah-Frideberg) nestala je 14-godišnja Marija Aleksija Zecevic, koja potiče sa područja bivše Jugoslavije.

Zadnji put je viđena oko 18 sati u ulici Industriestraše, u blizini Bahnofa Dasing. Posljednja informacije ukazuju na to da se trebala sresti s navodnim momkom po imenu Lukas, koji ju je trebao čekati s automobilom. Neki mediji prenose da ovaj momak na društvenim mrežama koristi nickname Mr. Coldkiller.

Roditelji nestale djevojčice sumnjaju da ju je vjerojatno protiv njene volje odvezao muškarac 30-ih godina u automobili crna KIA. Muškarac je navodno imao bradu. To je izjava jednog svjedoka koju nije bilo moguće provjeriti.

Marija Aleksija Zečević

Prema izjavi roditelja, Marija je uvijek bila pouzdana djevojčica koja nikad nije izašla iz kuće ili negdje otišla, a da to nije rekla roditeljima.

Njemački mediji prenose da je djevojčica Marija visoka oko 165 cm, ima smeđe oči i smeđu kosu do ramena. Teška je oko 80 kilograma. U trenutku nestanka imala je crnu trenerku, bijele patike i najvjerojatnije mali crveni ruksak.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79