Nova nesreća na bh. cestama: Poginuo vozač kod Kotor Varoši

U mjestu Maslovare, općina Kotor Varoš, jučer se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo N.S. (1975.) iz Kotor Varoši, saopćili su iz Okružnog javnog tužilaštva Banje Luke.

Kako je navedeno, nesreća se desila na putu Maslovare – Obodnik u 19 sati. U nesreći su su učestvovali automobil Volkswagen Passat, kojim je upravljao stradali muškarac, i Audi, kojim je upravljao V.P. (1998.) također iz Kotor Varoši.

Uviđaj je izvršila dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banje Luke Gordana Mijatović zajedno sa službenicima Policijske stanice Kotor Varoš.

Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve istražne radnje i mjere, kao i vještačenja kako bi se utvrdile okolnosti saobraćajne nesreće. Zatražila i obdukciju tijela stradalog, a koja će biti urađena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, saopćili su iz Okružnog javnog tužilaštva Banje Luke.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79