Nova paljevina u Sarajevu: Noćas izgorjela još jedna skupocjena limuzina!

Požar je ugašen od strane pripadnika PVB Kantona Sarajevo

U noći sa utorka na srijedu, u 3,00 sata, obaviještena je Četvrta PU da je u ulici Adema Buće, općina Novi Grad Sarajevo, došlo do požara na putničkom motornom vozilu marke “Audi A5”.

Iz MUP-a KS su otkrili da je spomenuto vozili u vlasništvu A. M. iz Sarajeva.

Požar je ugašen od strane pripadnika Prve vatrogasne brigade Kantona Sarajevo.

Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilu nastupila materijalna šteta, saopštili su iz MUP-a KS.

O pomenutom događaju obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj će obaviti policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak PPZ-a.

U protekla 24 sata na području Kantona Sarajevo dogodilo se ukupno 16 saobraćajnih nezgoda, od toga 14 sa materijalnom štetom i 2 sa povrijeđenim osobama kojom prilikom je jedna osoba teže, a 2 lakše povrijeđene.

Zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja su isključena 3 vozača, 6 osoba zbog upravljanja motornim vozilom prije sticanja prava na upravljanje, 3 neregistrovana motorna vozila i jedno motorno vozilo zbog tehničke neispravnosti prenosi Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79