Nova predstava Vučića: Najavio da će se povući iz svog SNS-a?

Povlačenje Aleksandra Vučića s čela Srpske napredne stranke dovelo bi do urušavanja SNS-a, ali i destabiliziranja Srbije, kazao je danas ministar policije Aleksandar Vulin.

Reagirajući na Vučićevu najavu da će se povući s čela Srpske napredne stranke nakon izbora, Vulin je kazao da Vučić mora nastavi voditi tu stranku.

“Ako najveću stranku na Balkanu napusti njen nesporni vođa, postavlja se pitanje koliko članova će ostati u SNS-u, a koliko će svoj politički angažman primjeriti angažiranju predsjednika Aleksandra Vučića, istaknuo je Vulin, prenosi Fena.

Prema njegovim riječima, dopusti Vučiću da se povuče s čela spomenute stanke značilo bi da se SNS slomio pod pritiscima velikih sila i da se napušta politika vojne neutralnosti i politika samostalne Srbije koju je formulirao i vodio Aleksandar Vučić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79