Nova tragedija na bh. cestama: Nejra Hamzić (35) iz Sarajeva poginula u stravičnoj nesreći kod Hadžića

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila u Blažuju kod Hadžića, smrtno je stradala Nejra Hamzić (35) iz Sarajeva.

Nastradala Nejra Hamzić nalazila se u vozilu Seat Ibiza kojim je upravljala njena prijateljica N. Š. (26) iz Sarajeva i koja je teško povrijeđena.

Podsjetimo, u Blažuju su se sudarili su Seat Ibiza, Audi i Mercedes.

Teške tjelesne povrede zadobili su vozači Audija H.Ć. (24) i Seat Ibize N.Š. (26) kojima je ljekarska pomoć ukazana na KUM-u KCUS-a. Zadržani su na liječenju na klinici za ortopediju.

 

Lakše tjelesne povrede zadobili su vozač i putnik u Mercedesu, A.S. (31) i S.S. kojima su pomoć ukazali službenici Hitne pomoći KS. Oni su upućeni na kućno liječenje.

– Tijelo nastradale je prevezeno u prosekturu Bare. Uviđaj su obavili dežutni tužilac Tužilaštva KS, policijski službenici MUP-a KS i oblašteni vještaci mašinske i saobraćajne struke. Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage MUP-a KS, pod nadzorom kantonalnog tužilaštva nastavljaju rad na dokumentovanju saobraćajne nesreće- saopćeno je iz MUP-a KS.

Nesreća se dogodila na putu Sarajevo-Hadžići u 18:05 sati piše Avaz.

Policija objavila detalje nesreće kod Hadžića: Poginula 35-godišnja žena N.H. iz Sarajeva

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79