Novalić na FB: “U Americi je donesena odluka da se ide protiv SDA, da se SDA sruši”

Fadil Novalić, bivši premijer Vlade Federacije koji bi već danas trebao otići na izdržavanje zatvorske kazne u Vojkoviće, sinoć je na svom Facebook profilu objavio snimak govora u kojem navodi da je “projekat protiv njega detaljno isplaniran, obilato finansiran i hirurški precizno izvršen”.

Novalić je istakao da je smijenjen po direktivi SAD, da je “prije tri-četiri godine tamo u Americi je donesena odluka da se ide protiv SDA”.

Video snimak je pregledan preko 62.000 puta a Novalić je u komentarima dobio veliku podršku.

– Isti ovi tužioci, ima ih četiri, to je dio mafije kriminalne u pravosuđu. Oni su vidjeli priliku u respiratorima da naprave skandal. Ja sam također mogao, emotivno to, mnogo teže doživjeti. Međutim, ja sam to ovako sabrao: Ako oni mene emotivno oštete, ja neću moći ništa učiniti da se ti ljudi kazne ili udalje. Također, jedan ajet kaže da je dobro oprostiti, ali možete i vratiti. Ja sam se odlučio da vratim – rekao je Novalić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79