Novi detalji iz Tuzle: “Slike kako leži na podu..”

Čula sam neku galamu, nakon čega je nastao metež. Izašla sam na hodnik i čula pucnjeve nakon čega sam vidjela kako Amra bježi iz svog kafića…

U tržnom centru u Tuzli sinoć se desio još jedan slučaj femicida. Pripadnik MUP-a TK-a Elvis Ćustendil osumnjičen je da pucajući iz službenog pištolja ubio Amru Kahrimanović (52), vlasnicu kafića Sidney.

“Sinoć oko 21 sat u ugostiteljskom objektu u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli sa više hitaca iz pištolja ubijena 52-godišnja A.K iz Tuzle. Osumnjičeni, E.Ć., koji je službenik Uprave policije MUP-a TK, lišen je slobode. Uviđaj na mjestu događaja je obavio dežurni tužilac i pripadnici Sektora kriminalističke policje MUP-a TK. Dežurni tužilac izdao je naredbu za obdukciju tijela ubijene žene”, naveli su jutros iz Tužilaštva TK.

Jutros ispred TC Sjenjak gdje se desilo ubistvo, kako prenose Vijesti, sablasni prizori.

Jedna žena koja je bila svjedokinja zločina ispričala je za Vijesti da se sve desilo veoma brzo.

“Čula sam neku galamu, nakon čega je nastao metež. Izašla sam na hodnik i čula pucnjeve nakon čega sam vidjela kako Amra bježi iz svog kafića. Na tom hodniku je i ubijena. Slike kako leži na podu su mi se urezale u sjećanje”, istakla je potresena svjedokinja ubistva.

Za navode koji su se pojavili na društvenim mrežama da su osumnjičeni i ubijena bili u nekoj vrsti, kaže da nisu tačni.

“Ma to nema veze, vjerujte. On je bio redovan gost većine kafića ovdje u tržnom centru. Često je znao popiti koju više, pa je tada maltretirao i goste i vlasnike objekata. Nije on bio baš normalan. Tako smo ga mi ovdje doživjeli. Tragedija se desila… velika”, zaključila je sagovornica Vijesti.

Osumnjičeni policajac je, podsjećamo, uhapšen. U toku je kriminalistička obrada, nakon koje će on biti predat u nadležnost Tužilaštva.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79