Novi detalji o 22-godišnjaku koji je pucao, pa se ubio u Zagrebu: Ljubitelj Miroslava Škore, prije smrti napisao je status

Stravičan zločin danas je potresa glavni grad Hrvatske. Pred zgradom Vlade na Markovu trgu 22-godišnji mladić upucao je policajca, te je nešto kasnije na Jabukovcu počinio suicid. Od ranije nije bio poznat policiji.

Počinitelj koji je ranio policajca pa zatim počinio samoubistvo je Danijel Bezuk, rođen 16. aprila 1998. godine u Kutini i živio je na području Kutine.

Tijelo počinitelja koji je izvršio samoubojstvo pronađeno je na kraju ulice Jabukovac, nasred ceste ubio se hicem u glavu iz vatrenog oružja. Istraga napada i dalje je u toku i zasad nema službenih informacija o motivima napada.

Kako doznajemo, on je jutros, svega 20-ak minuta prije nego što se pojavio na Markovu trgu, na Facebooku objavio status pun pravopisnih grešaka i prenosimo ga u cijelosti:

– Dosta je bilo prevara i bezonzirnog gazenja ljuckih vrijednosti bez odgovornosti.

Na tu izjavu do 11.30 prikupio je pet lajkova osoba koje vjerojatno još uvijek nisu upoznate s onim što je uslijedilo poslije.

Status Danijela Bezoka na Facebooku

Po rijetkim objavama koje je objavljiva na svojoj Facebook stranici, može se steći zaključak da se radi o osobi koja je imala desničarske društvene poglede. Tako je u jednom od statusa napisao:

– Ja sam i dalje Hrvat, hvala vam na borbenosti!.

U februaru 2018. je objavio svoju fotografiju na kojoj pozira odjeven u zimsku odjeću, dok u ruci drži model snajperske puške izrađen od drveta. Bezuk je uz tu fotografiju napisao da je na njoj prikazan pripadnik ”Belih orlova na braniku otadžbine” koju smatra ”jednom od najzaštićenijih vrsta u Republici Hrvatskoj”.

Bezuk je početkom studenog 2018. objavio fotografiju na kojoj stoji ispred spomenika poginulim braniteljima u Bogdanovcima. Na fotografiji je odjeven u majicu s obilježjima HOS-a i navijačke skupine Bad Blue Boys s natpisom ”Za sve ne kojih nema”, dok je uz fotografiju zapisao ”zapalit ću svijeću, molit ću do jutra, za zdrav razum i bolje sutra”.

Danijel Bezok ispred spomenika hrvatskim braniteljima

Bezuk je iste godine na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti na društvenim mrežama objavio svoju fotografiju snimljenu prije koncerta Marka Perkovića Thompsona u Glini koju je popratio citatom iz Thompsonove pjesme ”rastjerajmo tamu da nam jutra svanu”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79