Bio je ljubomoran i išao je kod vračare

ADMIR Sović, otac koji je u obiteljskoj kući zaklao svoje troje djece i potom se objesio, posjećivao je vračaru koja se bavi takozvanom crnom magijom, piše Blic. Na taj način pokušao je doznati zašto mu je žena otišla od kuće.

Djeca koju je ubio vlastiti otac pokopana su u nedjelju, a na sprovodu je bilo na tisuće ljudi. Njihov otac i ubojica pokopan je u subotu, a na sahrani su bili samo članovi najuže rodbine.

U vračare je išao jer je mislio da je Lejli, njegovoj supruzi, “nešto napravljeno” i da ga zbog toga želi napustiti. To je otkrio Admirov prijatelj koji je dodao i da je Admir bio izuzetno ljubomoran suprug koji nije volio kad mu žena odlazi od kuće. Smetalo mu je, kaže, i kad je išla u posjet rodbini u Sarajevo.

“U ponedjeljak sam bio kod Admira kući, pili smo kavu. On mi je rekao da je bio kod neke žene za čarke koje ta žena pravi. Želio je vidjeti da netko nije podmetnuo njegovoj ženi Lejli”, rekao je njegov prijatelj Asim Delić. Nije želio otkriti puno više, a sve će, kaže, reći policiji.

Javnosti su se proteklih dana obratile i Lejline prijateljice, posebno jedna poznanica koju je upoznala preko društvenih mreža. Dvije žene su u međuvremenu postale bliske.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79