Novi detalji tragedije: Eldin nije nikome javljao, a u neposrednoj blizini žege je bio parkiran njegov automobil

Strašna tragedija dogodila se jučer u u poslijepodnevnim satima na Crničkom Kameniku kod Kreševa.

Kako je prethodno rečeno iz PU Kreševo, dobili su prijavu da je prilikom rada na ćumurani jedna osoba pala u žegu, te da u blizini nije bilo nikoga.

Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta su izašli službenici policije, koji su u saradnji sa nadležnim tužiteljstvom izvršili uviđaj.

Kako neslužbeno artinfo saznaje, nesretno je preminuo 31-godišnji Kreševljak Eldin Fatić. Fatić je živio u mjestu Mratinići. Ista informacija je, također, neslužbeno, saopćena i portalu Radiosarajevo.ba.

Identitet navedene osobe bi trebao biti potvrđen i DNK analizom budući je tijelo nesretnog čovjeka pretrpjelo opekline visokog stupnja. No, policija s velikom vjerovatnoćom sumnja da se radi upravo o Fatiću, čiji automobil je pronađen u blizini.

Podsjetimo, nakon što se Eldin nije nikome javljao, a u neposrednoj blizini žege je bio zatečen putnički automobil u njegovom vlasništvu, pozvani su kreševski vatrogasci.

Oni su razvalili žegu i u njoj pronašli tijelo.

Vlasnik ćumurane u kojoj se desila tragedija ispričao je da Fatić, ipak, nije radio za njega, no iz policijskih izvora saznajemo da se inače bavio proizvodnjom ćumura.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79