Novi detalji zločina u Doboju: Andrejina sestra je kupovala lijekove koje je kćerka (14) davala ocu Saši

Foto: ATV

Okružni sud u Doboju odredio je jednomjesečni pritvor Andrei Kajganić i Draženu Lazareviću osumnjičenim za teško ubistvo Saše Kulišića iz Doboja.

Kako piše Srna, osumnjičenima se stavlja na teret da su po prethodnom dogovoru, zajedno sa maloljetnom kćerkom prvoosumnjičene, 29. januara tabletama omamili Sašu Kulišića u namjeri da ga ubiju.

U objavi zbog čega im je određen pritvor se navodi da su taj dan u popodnevnim satima, nakon što je maloljetnica usitnila veći broj tableta “treana” od 10 miligrama, koje je na molbu osumnjičenih kupila Andrejina sestra V. M, pomiješala sa vodom, da bi po dogovoru sa osumnjičenima, maloljetna u večernjim satima otišla u porodičnu kuću oca i napravila mu limunadu sa vodom u kojoj se nalazio izmrvljeni prah u namjeri da ga tako omami i uspava.

Tablete su maloljetnica i prvoosumnjičena i u ranijem periodu davale Saši Kulišiću, a da on za to nije znao.

Nakon što su tablete počele djelovati i nakon što je oštećeni zaspao, ostavila je otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavijestila osumnjičene koji su došli i ušli u unutrašnjost, nakon čega su maloljetnici rekli da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata.

Osumnjičeni su potom ušli u sobu gde je Saša spavao, pa su ga vezali tako što su mu obljepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom i zadali nekoliko udaraca od kojih je krvario.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79