Novi dokazi: Mustafa Alajmović lažirao slike da bi dobio novčanu pomoć?

Na Facebook profilu Ekrem Polutan objavljene su nove fotografije koje ne idu u korist Mustafi Alajmoviću, poznatom po prodaji domaćih proizvoda i stranici “Ko nema neka uzme, halal je.”

Ekrem Polutan je humanitarac i predsjednik udruzenja www.dijaspora-sadake.com. Tvrdi da je njegovo udruženje prvo počelo pomagati Mustafu.

“Vidjeli smo da laže i prestali pomagati ali sam ja uvjek upozoravao da je prevarant. Mnogi su me ignorisali čak i neki šejhovi a sad traže da im halalim. Ja sam inače diplomirani inžinjer i imam ahbaba na svim nivoima vlasti i u istražnim organima. Ovo nisu prevare već teški kriminal.” – napisao je Ekrem na svome profilu.

Kontaktirali smo Ekrema, međutim za portal Crna Hronika nije želio da govori. Poručio nam je samo da preuzmemo i objavimo sve što pronađemo na njegovom Facebook profilu.

Da li je Mustafa doista prevarant i da li je zloupotrebljavao fotografije kako bi stekao materijalnu korist, procjenite sami.

BISMILLAH…
Još jedna prevara Halal “Muste” djelite
ALLAH VAS SVE NAGRADIO NA BESKRAJNOJ PODRŠCI PROTIV PREVARANTA…

Gepostet von Ekrem Polutan am Sonntag, 7. März 2021

 


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79