Novi mafijački obračun na TikTok-u: Golubovića izazvao Špico iz Zenice

Nakon otkazanog mafijaškog obračuna na TikTok-u između Mirze Hatića i Kristijana Golubovića pojavili su se novi likovi koji bi “uletili” u obračun sa žestokim momkom iz Beograda.

(VIDEO) Oglasio se Hatić poslije neuspjelog TikTok meča: “Kristijane nemoj me više zvati, namamio sam se”

Kako svi žele popularnost koju prave ova dva žestoka momka, ovog puta za borbu protiv Golubovića prijavio se i novi kandidat za obračun. Ovog puta Špico iz Zenice izazvao je Kristijana na meč.

“Ja te izaziva na meč Kristijane Goluboviću. Mi se poznajemo iz Düsseldorf kod Nijaza iz diskoteke. Ja sam jedan jedini Špico, Zenica republika. Bosanac. Nemam ništa protiv tuđe vjere, ali ja sam Bosanac i stojim iza sebe. Ko hoće sa mnom meč nek me izazove. Zna se ko je lav” – izjavio je kontraverzni Špico iz Zenice.

Selimpašić Almir zvani Špico je bivši kriminalac iz Zenice koji iza sebe ima veliki broj krađa te teških razbojničkih djela, što u BiH tako i u Europi. Ovaj “zenički mangup” u svojoj kriminalnoj historiji ima krađu od 150.000 eura.

 

@spico_zenica_

♬ original sound – spico_zenica_

@spico_zenica_

@k2_krile_kristina @mirzahaticofficial @leatokalic_ @ajnurtokalic #crnagora #srbija #bosna_i_hercegovina #hrvatska #kosovo

♬ original sound – spico_zenica_

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79