Novi ministar obrazovanja KS glumio u reklamama za pileći parizer: Anis Krivić mumlja punih usta…

Novi ministar obrazovanja KS glumio u reklamama za pileći parizer: Anis Krivić mumlja punih usta…


Anis Krivić, kojeg je Savez za bolju budućnost kandidirao za ministra obrazovanja, nauke i omladine, pored redovne plate koje je zarađivao kao kantonalni prosvjetni inspektor, imao je i hobi ili način poboljšanja kućnog budžeta – gluma u reklamnim spotovima.

Novi ministar obrazovanja, nauke i omladine Kantona Sarajevo u Vladi budućeg premijera Marija Nenadića bio je glumac u reklamnom spotu.

Anis Krivić, kojeg je Savez za bolju budućnost kandidirao za ministra obrazovanja, nauke i omladine, pored redovne plate koje je zarađivao kao kantonalni prosvjetni inspektor, imao hobi ili dodatni način poboljšanja kućnog budžeta – gluma u reklamnim spotovima.

Široj piblici je najpoznatiji kao glavni protagonista u reklami za pileći parizer “Madi” u kojoj punih usta nerazgovijetno izgovara: “Moj pileći parizer MADI”.

Reklamu za istu pileću deliciju snimila je i kćerka budućeg ministra obrazovanja, nauke i omladine. “Apsolutno razumljivo!”. To je, naime, reklamni slogan za pileći parizer, kojeg proizvodi firma “MADI” iz Tešnja.

Podsjećamo, i prije nego je SBB zvanično izašao s imenima kandidata za ministre, Fahrudin Radončić je nagovijestio da bi se Krivić mogao naći u novoj Vladi KS. Tada ga je predstavio kao ‘gospodina Krivića koji je glavni inspektor za obrazovanje’ i koji je ‘magistrirao’:

– Imenovaćemo mnogo sposobnije ljude nego su do sada bili. Vlada KS je bila rob jednog čovjeka i mjesto za osvetu jednog čovjeka. Za premijera će biti gospodin Nenadić, odličan pravni ekspert, donio je 19 zakona. Za ministra unutrašnjih poslova kandidujemo Ismira Jusku. Za druge dvije pozicije i poziciju ministra obrazovanja; vjerovatno gospodina Krivića koji je glavni inspektor za obrazovanje, magistrirao je, a za ministarstvo za rad, socijalnu politiku ćemo predložiti Teu Mušić, naša je vijećnica u Gradskom vijeću. Ta bi četvorka trebala da dobro reprezentuje SBB – kazao je tada Radončić za N1.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija