Novi odgovor Stojnića: Konjeviću zvani “korona party”, istragu sada vode pošteni tužioci

Nakon izjave Šerifa Konjevića za “Avaz”, koji je kazao da bi volio da se Denis Stojnić bavi sportom, a da pravosudne institucije rade svoj posao u slučaju ubistva rahmetli Dženana Memića, nije trebalo dugo čekati odgovor MMA borca i sarajevskog ugostitelja.

Podsjetimo, Stojnić je za magazin Start kazao da ga je Šerif poslije gostovanja na televiziji Face, kada je govorio o stradanju mladića Dženana Memića, zvao na video i vršio “neki čudan i blagi pritisak na njega”.

Na to mu je Konjević večeras poručio da mu nije jasno zašto ga Stojnić spominje odnosno da, ako već želi, da se ne bavi ozbiljnim pričama na način “rekla – kazala”.

Šerif Konjević: Volio bih da se Denis Stojnić bavi sportom, a neka institucije rade svoj posao

Naposljetku je uslijedila reakcija Denisa Stojnića.

– Šerifu zvanom “korona party”, treba neko da objasni, da je baš taj problem što su ti pravosudni organi, koje on spominje napravili grešku i nisu radili svoj posao. I uhapsili su nedužne Rome a istraga je krenula u pogrešnom pravcu.

A to je i gospodin pripadnik FUP-a Nermin Šehović i potvrdio, da je istraga od samog početka pogrešna. I da te podsjetim nešto, Šerife – korona party, ja otkako sam pravosudnim organima dao informacije u novembru mjesecu, dva mjeseca kasnije jedan od ubica ili pomagača je već uhapšen.

(VIDEO) Šerif Konjević: Mene je stid države zbog sinoćnje situacije

Pošto ti Šerife, zvani “korona party” i slični šutite, Muriz Memić čeka 5 godina na svoju pravdu i na ubice da se otkriju. A ti i dalje budi kućni prijatelj, slikaj se za Facebook i Instagram. Još nešto da znaš, Šerife – korona party, ja ne želim biti ničiji kućni prijatelj niti mi je stalo da budem kućni prijatelj. Moje je bilo da kažem šta imam i šta znam, da se ovaj slučaj konačno završi i ubice odgovaraju, a ima ih više. I o ovome slučaju se više ne zelim oglašavati, sada radi novi pošteni tužilac Ćazim Hasanspahić i istraga je krenula ispočetka – kazao je Stojnić. za Avaz.

Denis Stojnić: “Čudnim tonom je razgovarao sa mnom. Traže da se ne miješam u ovo!

 


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79