Novi pješački prijelaz: Zabava za pješake ili skriveni trening na travi?

Ulica Aske Borića dobila je novi pješački prijelaz koji je sve, osim običnog. Radnici su se potrudili jučer izgraditi ovaj “čudesni” prijelaz, a danas su ga odlučili osvježiti bojom. Ali, problem je što prijelaz zapravo ne vodi nigdje!

Zamislite to – pređete pješački prijelaz i onda… Ulica postane zelenija, a vi se nalazite usred prirodne šetnje po travi. Nema više šetnji po dosadnim pločnicima, ovdje imate priliku biti pravi avanturist!

Građani su dočekali ovu novu atrakciju s osmijehom – kako ne bi, kad je svaki korak prelaska pješačkog prijelaza zapravo korak u nepoznato.

Ako se pitate gdje je stari pješački prijelaz, ne brinite. Stoji blizu svog novog “rođaka” i gleda sa zavistima, sigurno se pitajući što se to događa.

Šalu na stranu, očito je da je novi pješački prijelaz u ulici Aske Borića prava zagonetka. No, vjerojatno nije svrha da pješaci postanu istraživači trave svaki put kad prelaze cestu.

Nadajmo se da će ovaj “ekskluzivni” prijelaz uskoro dobiti svoj pravi smisao i postati koristan dio svakodnevnog života.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79