Novi stari načelnik Ajkunić u Bugojnu

Prema prvim nezvaničnim informacijama sa terena novi-stari načelnik Općine Bugojno je prof. Hasan Ajkunić. Kandidat SDA Hasan Ajkunić osvojio je 4.985, drugi je Asmir Karadža 4.642, treći je Nijaz Helez 2.138, a četvrti Igor Vrljić.

Možda su mnogi mislili da smo se mi šalili kada smo rekli da idemo u peti mandat. Hvala svim građanima Bugojna koji su nas podržali, ali i onima koji nisu, na krilima mladosti i iskustva, mi idemo graditi naše Bugojno, za ljepše, bolje, ugodnije za sve građane. Ovako će ako Bog da biti kako smo rekli naš najbolji mandat, na krilima mladosti i iskustva, idemo dalje ako Bog da, očekujemo pobjedu Stranke demokratske akcije sa velikim brojem mandata – kazao je Amir Šečibović, predsjednik OO SDA Bugojno i ministar u Vladi SBK.

Želim da se zahvalim svom predsjedniku Amiru Šečiboviću, predsjednici Meliki Mahmutbegović, svim kandidatima, članovima SDA na ovoj podršci i onima koji nisu članovi SDA, koji su dali podršku. Ovo je ako Bog da peti mandat mladosti i iskustva, ono što smo obećali, uradit ćemo, a ujedno pozivam i one koji nisu dali podršku meni kao načelniku da zajedno gradimo naše Bugojno, ljepše, modernije i da bude za sve ljepše, modernije Bugojno. Hvala onima koji su izdržali ovaj pritisak, danas je bio jako velik pritisak, ali hvala Bogu SDA pobjedit će u Bugojnu mi smo to rekli. Načelnik je već izvojevao pobjedu uz podršku Stranke demokratske akcije, idemo dalje za naše Bugojno. Jaka SDA, sigurna BiH – rekao je Hasan Ajkunić, novi – stari načelnik Općine Bugojno.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79