Novo oduzimanje automobila u BiH: Vozio bez vozačke s 31 neplaćenom kaznom

Utvrđeno je da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja, odnosno da ima 31 neplaćenu kaznu sa ukupnim dugom u Registru novčanih kazni u iznosu od 5.952,6 KM

Teslićka policija privremeno je oduzela automobil “hjundai” od lica sa područja ove opštine čiji su inicijali M.DŽ, koje nije posjedovalo vozačku dozvolu. Utvrđeno je daje dozvola ranije deponovana zbog sakupljenih 10 kaznenih bodova za godinu dana.

Policija mu oduzela automobil, odbio da se testira na drogu i imao veliki broj neplaćenih kazni

Vozilo je oduzeto sinoć oko 22.35 časova tokom kontrole saobraćaja, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Izvršenim provjerama u službenim evidencijama, utvrđeno je da je M.DŽ. višestruki povratnik u činjenju prekršaja, odnosno da ima 31 neplaćenu kaznu sa ukupnim dugom u Registru novčanih kazni u iznosu od 5.952,6 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Protiv M.DŽ. će Osnovnom sudu u Tesliću biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja, navedeno je u saopštenju.

Ovo je drugi slučaj oduzimanja vozila u dva dana u Tesliću. U nedjelju je Arnel Aličković, koji ima 24 neplaćene kazne, za koje ukupan dug iznosi oko 6.870 KM, ostao je bez golfa 2, kojim je upravljao iako su na njemu bile nepripadajuće registarske oznake.

Niz prekršaja: Zbog neplaćenih 6.870 KM za kazne oduzeli mu “golfa 2”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79