Novoizabrani načelnik Srđan Mandić preuzeo dužnost

U prostorijama Općine Centar Sarajevo, danas je izvršena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg načelnika dr. Nedžada Ajnadžića i novoizabranog načelnika Srđana Mandića.

Novoizabrani načelnik Općine Centar Sarajevo Srđan Mandić jučer je u sjedištu Centralne izborne komisije BiH preuzeo Uvjerenje o dodjeli mandata načelnicima općina i gradonačelnicima gradova izabranim na Lokalnim izborima, koji su u Bosni i Hercegovini održani 15. novembra 2020. godine.

Preuzimanjem navedenog uvjerenja stekli su se svi uslovi da Mandić stupi na dužnost, te u naredne četiri godine obnaša funkciju načelnika Općine Centar Sarajevo.

Ajnadžić je poželio dobrodošlicu novoizabranom načelniku Mandiću, ukratko ga upoznao sa radom Općine, te mu poželio uspješan rad u toku četverogodišnjeg mandata.

Načelnik Mandić zahvalio se na dobrodošlici i željama za uspješan rad, te naglasio da će predano obnašati funkciju koja mu je povjerena, a na dobrobit svih građana sa područja ove lokalne zajednice.

Podsjećamo, Srđan Mandić kandidat „Četvorke“ na lokalnim izborima 15. novembra 2020. dobio je 16.670 glasova.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79