Novosadski biznismen likvidiran u klasičnoj sačekuši: Ubica čekao da izađe iz lokala pa ga izrešetao

Novosadski biznismen Dragan Amidžić Amidža (55) likvidiran je sinoć oko 20:45 sati ispred jednog restorana u Sremskoj Kamenici.

Amidžić je izrešetan u onome što nadležni ocjenjuju kao klasičnu sačekušu na parkingu ispred lokala, prenosi srbijanski “Telegrafski”. Prema još nepotvrđenim informacijama, on je u lokalu bio sa prijateljima i kada je izlazio, napolju ga je sačekao za sada nepoznati muškarac i pucao u njega iz pištolja.

U novosadskoj Službi Hitne pomoći rečeno je da je njihova ekipa doktora intervenirala po pozivu policije u Ulici Vojvode Putnika ispred jednog lokala gdje su zatekli čovjeka koji nije davao znakove života.

– Nažalost, naša ljekarska ekipa mogla je samo konstatirati smrt, a naši doktori su konstatirali da je likvidiran iz vatrenog oružja – kratko je rečeno u službi Hitne pomoći.

Prema riječima očevidaca, pucnjavi je prethodila strašna buka.

Policija je do kasno u noć obavljala uviđaj na mjestu zločina i držala pod blokadom sve prilaze Sremskoj Kamenici.

Podsjetimo, Amidžić je novosadski biznismen, vlasnik benzinskih pumpi, ugostiteljskih objekata, ali i mnogih skupih automobila, prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments