O njemu priča cijeli Balkan: Oglasio se takmičar kog su izbacili iz kviza uprkos svim tačnim odgovorima

Vladimir Krnač, takmičar kviza “Najslabija karika” dospio je u centar pažnje nakon što su ga izbacili iako je bio “najjača karika”, a nakon bure koja je pokrenuta nakon emisije oglasio se i poručio da ono što su učinili nije bila taktika te upitao: “A gdje je obraz?”.

Posljednja epizoda kviza “Najslabija karika” pokrenula je lavinu reakcija u srbijanskoj javnosti, ali i na društvenim mrežama u regiji, nakon što su takmičara Vladimira Krnača uprkos svim tačnim odgovorima kolege eliminisale kao najslabiju kariku.
Krnač je za Blic govorio o učešću u kvizu te se osvrnuo na potez drugih takmičara koji je iznenadio čak i voditelja Nikolu Koju.

“Nije ovaj kviz moja avantura, bio sam i prije, znam kako se gubi, ništa novo za mene. To mi je neki hobi. Eto, dečko je počeo da zamuckuje, taktika, kaže. Nije taktika, sine moj. Ti ćeš to izgovoriti pred milion ljudi, a gdje je obraz? E, sad, da je to kraj moje avanture u kvizovima – nije, kviz je moja ljubav”, poručio je Vladimir.

Naveo je da najviše žali zbog svih tačnih odgovora jer se takav slučaj do sad nije desio te da ga je zanimalo može li završiti kviz bez netačnog odgovora.

Krnač je dobio nevjerovatnu podršku javnosti, a istaknuo je da ga je najviše ganula inicijativa ljudi da mu nađu posao u kojem neće morati da se muči, uzevši u obzir da se bavi građevinom.

“Očekivao sam podršku, da će se podići prašina, ali ovo sve je prevazišlo moja očekivanja. Podrška stiže sa svih strana, sve ovo je zaista lijepo od ljudi”, kazao je.

 

Također, na društvenim mrežama pokrenuta je inicijativa za prikupljanje novca da mu se ostvari velika želja koju je naveo u kvizu – putovanje u Egipat.
Ipak, s TV Prve na kojoj se kviz emituje odlučili su to sami finansirati: “Ovo će obradovati sve koji su sinoć kraj malih ekrana navijali za Vladimira, koliko i njega samog. Vladimire, želimo ti sretan put i lijep provod u Egiptu”, poručili su.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79