Obavijest o radarskim kontrolama: Viberom protiv plaćanja kazni!

Blicanje je sada već stari način da vozači jedni druge opominju da na putu ispred njih postoji policijska patrola. Zamislite sada da ste u mogućnosti da u istom momentu možete da upozorite preko 15.000 vozača, upravo je to sada moguće preko Vibera. Pored upozoravanja na patrole, članovi jedni druge opominju na radove na putu, zastoje, saobraćajne nezgode itd…
Kolektiv redakcije portala”Crna Hronika” kreirao je besplatne viber grupe za vozače koji su svakodnevno na cestama, putem kojih će imati priliku u svakom trenutku saznati sve informacije o saobraćaju: gužve, stanje na putevima, informacije o nesrećama, obustavama saobraćaja kao i o policijskim patrolama i radarskim kontrolama.
Svrha grupe nije ometanje rada policije, već je grupa informativnog karaktera i pomaže vozačima da prije svega izbegnu neprijatne situacije i gužve.
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na linku u nastavku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!
Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Portal “Crna Hronika” je jedinstveni, potpuno neovisni portal koji se bavi saobraćajnom kulturom/ne kulturom BIH i regiona, uz aktuelne i provjerene sigurnosne informacije, kao i vijesti o stanju na putevima.
Dinamične, pravovremene i provjerene informacije, stalni dijalog sa vozačima, a sve u korist građanima – jedini je cilj našeg portala!
Apolitično, nepristrasno i profesionalno ulazimo u stvarnu problematiku društva, bez ograničavanja i susprezanja od utjecaja.
Tu smo za svakog pojedinca i svaki vid problema, stoga budite slobodni kontaktirati nas, potpuno anonimno.
Naš cilj je poboljšati stabilnost BIH, uz podizanje normi saobraćajne kulture koja je na nezavidnom nivou.
Kolektiv redakcije CrnaHronika
Naša FB Grupe:
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments