Obaviještena je i policija u Ugljeviku: Na stadionu FK Mladost ukraden važan USB stik

Nakon duela Lige za prvaka Regionalne lige Istok Republike Srpske između Mladosti Bogutovo selo i Partizana iz Donje Trnove došlo je do incidenta u prostorijama stadiona domaćina.

Saopštenje kluba iz Bogutovog sela prenosimo u potpunosti.

Nakon završetka današnje prvenstvene utakmice između FK Mladost i FK Partizan u prostorijama kluba, dogodila se krađa. Iz prostorija gdje je rekord današnje utakmice otuđen je SD karticom koja je vlasništvo snimatelja današnje utakmice Mladena Đurića. Posto je snimak današnje utakmice prebacio na laptop i video karticu uredno predao delegatu igre Đurić je stavio profesionalnu karticu u laptop kako bi mogao da prenese igru sa laptopa na njega za potrebe da napravi skraćeni video istog. Prilikom prelaska utakmice na Karicu Đurić napustila sobu sa dva suca i delegata. Delegat je samostalno vodio evidenciju igre, a glavni sudac je utakmicu zaključio preko pomenutog laptopa. Nakon povratka u prostoriju koju su u međuvremenu napustile službene osobe i nitko drugi nije ulazio u Đurić našao laptop i usb stick ali kartice nije bilo. O svemu je obaviještena policijska stanica u Ugljeviku čiji su službenici preuzeli ovaj slučaj i obavijestili tužilaštvo na poziv.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79