Objavljen snimak obračuna vozača u Novom Pazaru

Povrijeđeni muškarac je, poslije ukazane pomoći u novopazarskoj Opštoj bolnici, transportovan u Klinički centar Srbije. Prema informacijama iz te zdravstvene ustanove, operisan je, ali je njegovo stanje i dalje kritično i priključen je na respirator

Novopazarska policija traga za muškom osobom inicijala I.L. (39) iz tog grada zbog sumnje da je u Ulici Stefana Nemanje nožem teško povrijedio E.M. (29), prenose lokalni mediji.

Do svađe, a potom i tuče dvojice muškaraca došlo je sinoć, nakon sudara motocikla, kojim je upravljao E.M. i automobila, za čijim volanom je bio I.L, a koji su se kretali u istom smjeru.

Prilikom fizičkog obračuna I.L. je nožem ubo E.M. u grudi, nanijevši mu povrede srčane maramice. Nakon toga je pobjegao, a policija intenzivno traga za njim.

– Nakon manjeg sudara motora kojim je upravljao E.M. i automobila za čijim volanom je bio I.L. došlo je do svađe, razmjene udaraca, a zatim i do upotrebe noža. Svađu i tuču zabilježile su i kamere sa susjednih lokala i zgrada, a jedan od snimaka napravio je gost kafiće ispred koje se desio incident. Na snimci se vidi kako mladići nasrću jedan na drugog, a zatim i kako E.M. rukama provjerava grudni koš, po svemu sudeći kako bi vidio koliko je ozbiljno povrijeđen – kazao je izvor iz istrage.

Ubrzo nakon razmjene udaraca, I.L. ulazi u svoj automobil zajedno sa još jednim muškarcem i udaljava se sa mjesta događaja, a E.M. pokušava da podigne svoj motor. Nekoliko trenutaka kasnije je pao.

Povrijeđeni muškarac je, poslije ukazane pomoći u novopazarskoj Opštoj bolnici, transportovan u Klinički centar Srbije. Prema informacijama iz te zdravstvene ustanove, operisan je, ali je njegovo stanje i dalje kritično i priključen je na respirator.

Inače, povrijeđeni E.M. je 2010. godine nožem ubio Nedžada Osmanovića (18), učenika Škole za dizajn tekstila i kože.

Za to ubistvo je osuđen na 10 godina zatvora. Iz zatvora je izašao nešto ranije zbog amnestije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79