Objavljen snimak stravičnog sudara: Pješakinja samim čudom preživjela stravični udar

Jedan od vozača slučajno je snimio tešku nezgodu u zagrebačkoj Dubravi, a video je već počeo da kruži društvenim mrežama.

Dva auta sudarila su se 12.45 sati na raskrsnici Avenije Dubrava i Kapucinske ulice.

Ali, na snimku se jasno vidi kako je vozač crnog BMW-a dojurio velikom brzinom te udario u crveni audi kabriolet koji se kretao iz suprotnog smjera i skretao ulijevo u Kapucinsku.

Na snimku se vidi i pješakinja koja se našla u blizini i samim čudom preživjela stravični udar. Ipak druga djevojka, koja je stajala na obližnjoj tramvajskoj stanici nije bila te sreće. Nju su pogodile krhotine. Vidi se kako pada i zatim ustaje.

Kako je za 24sata.hr potvrdila policija, u nezgodi je povrijeđeno troje ljudi. Dvoje je prevezeno u KB Dubrava, a jedan na Rebro. Očevici su pomenutom portalu rekli i da je vozač audija uspio da sam izađe iz auta, a vozač BMW-a je navodno ostao zaglavljen u vozilu.

Hitna je odvezla oba vozača, a ljekarska pomoć pružena je i djevojci koju su pogodile krhotine.

Kako su rekli očevici, sudar se čuo jače od eksplozije, ljudi koji stanuju 400 metara dalje su čuli udarac i došli vidjeti šta je bilo.

Koliko je bio jak udarac svjedoči i to da je akumulator iz audija bio 60-ak metara dalje na tramvajskoj stanici. Prava je sreća je i to da na tom inače prometnoj raskrsnici tom trenu nije bilo ljudi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments