Objavljen video ispred kluba Dodikove kćerke: Radi do jutra uprkos zabranama

U Republici Srpskoj ugostiteljski objekti rade do 23 sata, no Ivan Begić iz PDP-a je objavio video ispred restorana čija je vlasnica kćerka Milorada Dodika tvrdeći da ovaj restoran radi i nakon dozvoljenog vremena.

Predsjednik mladih Partije demokratskog progresa na početku videa koji je objavio na svom Facebook profilu kaže da se u 00:30 nalazi ispred ugostiteljskog objekta Agape čija vlasnica je Gorica Dodik, a da taj kafić koji se nalazi u centru Banje Luke i dalje radi.

On tvrdi da mu je ulaz zabranjen, ali je objavio video na kom se vidi da je u lokalu zabava i da ima veliki broj ljudi.

“Milorade, spriječi svoju kćerku da pravi najveći klaster u RS-u… Ova drskost, bahatost, umišljenost da su gospodari života će prestati. Zbog togas su moji drugari otišli iz ove zemlje, ali zapamtite gospodo Dodik, skinuli smo svjetlo na kraju tunela, skinućemo i Agape sa Boske”, zaključio je Begić u videosnimku.

Iz PDP-a su također kazali da je banjalučka policija zabilježila i tuču u subotu ujutru u Agapeu u 3:40 sati iza ponoći.

Restoran DODIKOVE kćere radi kad hoće i koliko hoće!!!

Restoran DODIKOVE kćerke radi kad hoće i koliko hoće!!!Zakoni i pravila važe za sve nas, osim za porodicu DODIK!Skinuli smo svjetlo na kraju tunela, skinućemo i Agape sa Boske!

Gepostet von Ivan Begić – Иван Бегић am Sonntag, 21. Juni 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79