Objavljena fotografija tijela. Majica ista je kao ona koju je imao Periš. Na ruci srebrni sat i telefon u džepu

TIJELO zasad nepoznate muške osobe pronađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje, izvijestio je Tanjug pozivajući se na srpski MUP, a sumnja se da bi se moglo raditi o nestalom Splićaninu Mateju Perišu.

Tijelo je uočeno jutros oko 9:20 u Dunavu kod Ade Huje, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u, a istraga je u tijeku.

Kako piše Blic, mladić čije je tijelo pronađeno nosio je potpuno istu majicu kakvu je imao Matej Periš.

Na pronađenom tijelu, kako pišu, bila je tamna majica sa slikom jaguara bijele boje i žutim natpisom koji ide u krug, a piše “Power Super Cleaner”.

Istu takvu majicu imao je Matej Periš i upravo je nju nosio na fotografiji koja je kružila svim medijima kada je prijavljen njegov nestanak u Beogradu.

Naime, na telu su iste patike, majica, farmerke teget boje, srebrni sat na ruci i telefon u džepu, što odgovara opisu garderobe koju je imao nestali Periš na sebi. Identifikacija će biti potvrđena na osnovu DNK analize, upoređivanjem DNK leša sa DNK profilom oca nestalog Periša, Nenadom Perišem.

Tijelo pronađeno osam kilometara od mjesta gdje je zadnji put viđen Matej Periš

Tijelo mlađeg muškarca pronađeno je osam kilometara od mjesta gdje je zadnji put viđen Matej Periš

Na mjestu gdje je u Beogradu nađeno tijelo prije osam godina poginulo je troje mladih

TIJELO mlađeg muškarca, za kojeg se sumnja da je Matej Periš, pronađeno je jutros u Dunavu u Beogradu kod Ade Huje, a baš na tom mjestu je 2014. godine došlo do prometne nesreće u kojoj je poginulo troje mladih ljudi.
Poginuli su imali 20, 18 i 16 godina

Tada su živote izgubili 20-godišnji Miloš Janković, 18-godišnji Nemanja Antić i 16-godišnja Anastasija Stajić. Nemanja i Anastasija bili su na zadnjem sjedištu BMW-a, dok je Miloš bio u bunkeru, gdje je sam ušao neposredno prije nesreće, jer u automobilu za njega nije bilo mjesta.

Telegraf piše da je mladež 21. studenog 2014. krenula sa zabave kod Prve beogradske gimnazije prema kafićima na Adi Huji, a vozač automobila Dušan Jovanović BMW-om je sletio u Dunav na prilaznom putu jednog od restorana. On je prošao bez ozljeda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79