Objavljene prve informacije o zdravstvenom stanju Đorđa Balaševića

Đorđe Balašević (67) već nekoliko dana je na liječenju na Infektivnoj klinici u Beogradu zbog obostrane upale pluća, ali se on dobro oseća i nema znatnije tegobe.

Slavni kantautor danas je nakon doručka obavio telefonski razgovor s porodicom, a zatim je komunicirao s ljekarima, s kojima se čak i našalio. Dobro je raspoložen i ne žali se na tegobe, tvrdi sagovornik Kurira.

Balašević je desetak dana imao tegobe slične onima koje izaziva koronavirus, ali se ljekaru javio tek kad su se oni pogoršali. Tada je ustanovljeno da Đorđe ima upalu oba plućna krila i da je neophodna njegova hospitalizacija, pa je upućen na Infektivnu kliniku u Beograd.

Porodica Balašević je veoma zabrinuta za zdravstveno stanje muzičara, ali vjeruju da će on biti dobro i veoma su zahvalni na njezi koju dobija od ljekara i drugog bolničkog osoblja, javlja Kurir.rs.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79