Objavljeni detalji: Manijak djevojku sačekao u haustoru

Zbog pokušaja budničenja nad djevojkom lišen slobode je 29-godišnjak iz Sokolović Kolonije

Zbog pokušaja bludničenja nad 23-godišnje djevojke iz Hrasnice, sarajevska policija lišila slobode je 29-godišnjeg E. A. iz susjedne Sokolović Kolonije, potvrđeno nam je iz izvora bliskog istrazi.

On je, kako smo saznali, djevojku sačekao i napastovao u haustoru zgrade u kojoj ona  stanuje u Hrasnici.

Sve se odigralo sinoć u 22.55 sati.

Lišen slobode muškarac koji je pokušao bludničit nad djevojkom u Hrasnici

Djevojka je izašla iz autobusa i krenula prema svojoj zgradi, koja se nalazi nedaleko od stanice.

Čim je ušla u haustor muškarac ju je iz mraka zaskočio i pokušao je napastvovati. Djevojka se, srećom, uspjela odbraniti – počala je vrištati, a manijaka je poprskala suzavcem, nakon čega se on dao u bijeg.

Međutim, nije daleko odmakao jer ga je sustigao mladić iz Hrasnice, koji je čuo vriske, a potom vidio kako nepoznata osoba bježi iz zgrade. Potrčao je za njim i vrlo brzo ga stigao. Nakon toga su mu se pridružili i njegovi prijatelji, te su svi zadržali nepoznatu osobu do dolaska policijske patrole, koja je bila u blizini.

Dvadesetdevetogodišnjak je priveden i predat je u prostorije za zadržavanje MUP-a KS, a policija nastavlja sa dokumentovanjem ovog slučaja prenosi Faktor.

Ovo je mladić koji je uhvatio manijaka iz Hrasnice

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79