Objavljenje fotografije s mjesta stravične nesreće u kojoj je poginuo državljanin BiH

Na austrijskom Pyrn autoputu A9 kod Spielfelda (okrug Leibnitz) u utorak navečer dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao 42-godišnji državljanin BiH.
On se nalazio za upravljačem svog automobila koji se na autoputu A9 kretao iza latvijskog bračnog para u iznajmljenom vozilu, a ispred 31-godišnjeg Slovenca iz Graza.
U 20.50 sati došlo je do nesreće kada se Slovenac zabio u automobil iz BiH, odbacio ga u vozilo latvijskog bračnog para, a potom i u betonski zid na sredini autoputa.
Vozilo bh. državljanina je snažno deformirano u nesreći pa su ga vatrogasci morali isjeći da izvuku vozača. Nažalost, nije bilo spasa 42-godišnjem državljaninu BiH koji je zadobio smrtonosne povrede.
Utvrđeno je da je vinovnik nesreće, slovenski vozač, bio pod djestvom alkohola, prenosi Hayat.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments