Objavljeno da je kompletno osoblje kafića u Prijedoru zaraženo koronom, vlasnik sve demantovao: To je gnusna laž!

On je protiv televizijske kuće koja je emitovala prilog i autora priloga najavio tužbu za, kako je naveo, neprimjereno postupanje i nanošenje nesagledivih posljedica za njega i za sve zaposlene

Na području Prijedora u protekla dva dana registrovana su četiri nova slučaja. BN TV je bjavio kako nezvanično saznaje da je u jednom prijedorskom lokalu cijelo osoblje zaraženo korona virusom. Vlasnik prijedorskog lokala Intermezzo Goran Radaković dan kasnije ove tvrdnje je demantovao.

Radaković je reagovao i kazao kako nije navedeno ime kafića, ali je kadrovima njegove bašte pokriven dio koji govori o nezvaničnoj informaciji da je kompletno osoblje poznatnog ugostiteljskog objekta zaraženo kovidom-19.

Radaković je istakao da je sve to uznemirilo i osoblje i goste kafića budući da je Intermezzo, kako je naveo, poznat i da je slika bila dovoljna da se zaposleni neugodno osjećaju na drugim mjestima u gradu.

– Nije sramota biti bolestan u vrijeme pandemije, ali je sramota širiti neprovjerene informacije i dovoditi u neprijatnost osoblje, a i naše redovne goste – naveo je Radaković na svom Facebook profilu.

On je protiv televizijske kuće koja je emitovala prilog i autora priloga najavio tužbu za, kako je naveo, neprimjereno postupanje i nanošenje nesagledivih posljedica za njega i za sve zaposlene.

– Nije mi jasno koji je bio motiv da se plasira ova, slobodno mogu reći gnusna laž, ali vjerujem da će pravda pobijediti i da će istina izaći na vidjelo – istakao je Radaković.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79