Oblik putanje leta iz Crne Gore naveo pilota da objasni zbog čega je letio tako

Avion “Montenegro Airlinesa” jučer je na letu iz Podgorice za Beograd letio putanjom u obliku srca zbog čega su na društvenim mrežama uslijedile kritike, ali i brojne poruke podrške na račun mladog kapetana Nikole Pavličevića.

Prema saznanjima crnogorskog portala CdM, spomenutim letom u petak ujutro iz Crne Gore u Beograd na operaciju srca prevezena je beba stara 48 sati.

Pilot Nikola Pavličević je kritičare, koji su ga optužili za neracionalnu potrošnju goriva, zamolio da “izračunaju koliko je i kome dužan”.

– Poštujem svačije mišljenje, a uvažit ću i vaše kritike. Neću dužiti, bit ću prilično precizan. Cijena 1.000 kilograma goriva za ovaj let iznosila je 470 eura, a ovo “kritično srce” potrošilo je 700 kilograma. Molim vas da izračunate koliko sam i kome dužan – poručio je mladi kapetan.

Istaknuo je kako je spomenuti let bila “čista emocija isprovocirana današnjim brifingom, suzama i velikom ljubavlju prema kompaniji od strane posade i zaposlenih”.

– Neki kažu zatvor, neki 15.000 eura – naveo sam precizno koliko goriva i ljubavi je potrošeno, a ja sam spreman sve to nadoknaditi – izjavio je Pavličević i dodao kako je to bio njegov najljepši let u karijeri.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79