Obračun Dragana Mektića i Gorice Dodik na društvenim mrežama: ‘Ovo je znak da vam se bliži propast’

Mektiću, jedino što treba u životu da radiš je da ćutiš, napisala je Gorica Dodik, ali joj ni državni zastupnik nije “ostao dužan”

“Šta radite za platu od 5000KM”: “Ne radimo ništa, mlatimo praznu slamu”

Na društvenim mrežama juče se odigrao novi obračun porukama između Gorice Dodik, kćerke predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika, i Dragana Mektića, člana Zastupničkog doma PSBiH.

Raspravu je započela Gorica Dodik, jučerašnjom porukom, koju je uputila Mektiću.

– Mektiću, jedino što treba u životu da radiš je da ćutiš, tada ima najviše efekta. Tvoj pokušaj opstajanja na političkoj sceni je očajnički i ne doživljavaju te ni oni koji su te u nedostatku stručnog kadra slučajnim odabirom predložili za neku funkciju, napisala je Gorica Dodik.

Mektić joj je na to odgovorio:

– Ja da ćutim koji sam borac prve kategorije i ratni komandant, dok je tvoja porodica švercovala u ratu i živela u Beogradu. Sad kad si se ti pojavila na twitteru da braniš privatni režim je znak da vam se bliži definitiva propast. Biće robije, odgovorio je Mektić Gorici Dodik.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79